Inruilen

Altijd mogelijk!


U heeft binnen ons aanbod de juiste auto gevonden? Leuk! Bent u op dit moment al in het bezit van een auto en wilt u deze inruilen? Geen probleem, inruil is bij ons altijd mogelijk! Hierbij hebben wij geen grenzen in de leeftijd van de auto en het aantal gereden kilometers. Als u ons bezoekt in de showroom en uw inruilauto meeneemt, dan kunnen wij u altijd direct een inruilvoorstel doen.

Volledig online kopen en inruilen

Als u gebruik maakt van onze mogelijkheid tot het volledig online aankopen van uw nieuwe auto, ook dan is inruilen geen probleem. In stap 2 van het proces wordt u gevraagd of u een auto wilt inruilen. U vult daar alle gegevens van uw inruilauto in en voegt daarbij enkele foto’s van het interieur en exterieur toe.

Na ontvangst van deze gegevens zullen wij uw auto taxeren. U ontvangt vervolgens spoedig een bericht per mail van ons met een definitieve waarde van uw inruilauto. Daarnaast ontvangt u een link naar de betaalpagina waarbij de waarde van uw inruilauto reeds is verwerkt in het toe te betalen bedrag.

Bij aflevering wordt de inruilauto gecheckt naar aanleiding van de door u aangeleverde gegevens. Wanneer u akkoord gaat met de geleverde auto en wij met de inruilauto, dan is de transactie compleet. Wij nemen de inruilauto mee en laten uw nieuwe auto achter bij u op locatie.

Een indicatie per mail ontvangen

U bent natuurlijk van harte welkom in onze showroom. Wanneer u uw inruil auto meeneemt, dan kunnen wij u direct een inruilvoorstel doen.

Maar wellicht komt u van ver of heeft u op korte termijn geen kans om langs te komen. Wij kunnen ons dan goed voorstellen dat u, voordat u onze kant op komt, graag eerst een indicatie van de inruilwaarde heeft.

Wanneer u klikt op de button “offerte aanvragen” binnen de detailpagina van de aangeboden auto , dan heeft u de mogelijkheid om de gegevens van uw inruilauto en enkele foto’s toe te voegen. Wij zullen dan spoedig contact met u opnemen met een indicatie van de inruilwaarde.