Wie zijn wij

Welkom op onze website, wat leuk dat u ons digitaal bezoekt! Onderstaand vindt u een korte introductie van ons bedrijf.


Wij waren te zien op landelijke televisie! Zowel op RLZ Z als op RTL 4 werd er een item bij ons opgenomen over de “nieuwe showroom” en het “nieuwe auto kopen”. Gaaf dat we worden opgemerkt en dat we op deze manier landelijke aandacht hebben gekregen. Heb je de uitzending gemist? Onderstaand de video met ons item:

Wij specialiseren ons in de (online)verkoop van nieuwe en zeer jong gebruikte auto’s met lage kilometerstanden. Deze auto’s kopen wij in vanuit ons Europese netwerk. Dit netwerk hebben wij zorgvuldig opgebouwd in de ruim 20 jaar ervaring die wij nu hebben in de automotivebranche.

U vind een groot deel van ons aanbod op onze website, maar wij hebben altijd auto’s onderweg die op dat moment nog niet geadverteerd worden. Staat uw nieuwe auto dus nog niet geadverteerd op onze website, laat dan uw wensen bij ons achter, want wellicht is deze auto naar ons onderweg! Daarnaast gaan wij graag voor u op zoek in ons Europese netwerk om uw droomauto te vinden!

Elke geadverteerde auto is bij ons volledig online aan te schaffen. De auto wordt rijklaar bij u thuis afgeleverd en betaling loopt via een veilige derdenrekening. Meer uitleg over volledig online kopen vind u op onze “online kopen” pagina.

Uiteraard bent u ook van harte welkom in onze showroom in Nieuwegein. Wij willen u alle aandacht kunnen geven tijdens uw bezoek en werken daarom alleen op afspraak, dus neemt u altijd eerst even contact met ons op voordat u onze kant op komt.

“Wij komen graag met u in contact!”