Online kopen

Uw nieuwe auto veilig online bestellen, veilig online betalen en gratis bij u thuisbezorgd!


U heeft uw nieuwe auto gevonden bij ons op de website, wat leuk! U bent natuurlijk van harte welkom bij ons in de showroom, maar u kunt de auto ook direct online bestellen op onze website via de “Koop online” button. Wanneer u kiest voor het volledig online aanschaffen van de auto, dan betaald u een gunstige lagere verkoopprijs. Wij hebben immers minder werk gehad aan de verkoop, dus dat is wel zo eerlijk. Deze online prijs is volledig rijklaar, inclusief minimaal 6 maanden garantie en gratis thuisbezorging.

Stap 1

Nadat u op de “Koop online” button heeft gedrukt, vragen wij u om uw gegevens in te vullen. Het gaat hier om uw persoonsgegevens en de gegevens die nodig zijn voor de tenaamstelling van het voertuig.

Stap 2

Wanneer u in het bezit bent van een inruilauto dan kunt u in deze stap alle gegevens van uw inruilauto invoeren. Daarnaast voegt u daarbij enkele foto’s van het interieur en exterieur van uw inruilauto toe.

Stap 3

Vervolgens geeft u aan op welke datum en op welke tijd u de auto geleverd wilt hebben. U kunt er voor kiezen de auto bij ons in de showroom op te halen of om de auto gratis bij thuis te laten afleveren. Beide opties zijn volledig kosteloos.

Stap 4

In deze stap controleert u alle gegevens die u heeft ingevoerd. Wanneer alle gegevens kloppen en u akkoord gaat met onze algemene voorwaarden, dan wordt u doorgestuurd naar de betaalpagina.

Heeft u in stap 2 een inruilauto ingevoerd? Dan wordt u nog niet doorgestuurd naar de betaalpagina. U ontvangt spoedig een bericht per mail van ons met een definitieve waarde van uw inruilauto. In deze mail staat vervolgens een link naar de betaalpagina waarbij de waarde van uw inruilauto reeds is verwerkt in het toe te betalen bedrag.

Stap 5

U betaald uw nieuwe auto via iDEAL. Het aankoopbedrag betaalt u niet aan iAuto.nl, maar deze wordt geparkeerd op een veilige derdengeldenrekening van GoCredible. Pas wanneer u bij aflevering de auto accepteert wordt het geld overgemaakt aan iAuto.nl. Accepteert u de auto niet, dan wordt het volledige bedrag weer terug gestort. Via onderstaande video ziet u een korte uitleg over de betaling.

Stap 6

Na ontvangst van uw online bestelling nemen wij contact met u op om de afleverdatum te bevestigen. Nu volgt het moeilijkste moment, het wachten op de aflevering van uw nieuwe auto. Maar wij beloven u, het is het wachten waard!

Online kopen – de betaling