Nieuws & Blogs

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen rondom iAuto.nl en de Automotivesector


Van elke nieuw binnengekomen auto maken wij een korte video. Op deze manier heb je een nog beter beeld van de aangeboden auto! Je vind deze video’s op de detailpagina van de auto of via ons Youtube kanaal 🎥🎬:


Wij waren te zien op landelijke televisie! Zowel op RLZ Z als op RTL 4 werd er een item bij ons opgenomen over de “nieuwe showroom” en het “nieuwe auto kopen”. Gaaf dat we worden opgemerkt en dat we op deze manier landelijke aandacht hebben gekregen. Heb je de uitzending gemist? Op onze pagina “Wie zijn wij” is de video terug te vinden:


Wat komen we toch op mooie plekken tijdens onze afleveringen op locatie. Deze prachtige Audi A3 cabriolet hebben wij op locatie afgeleverd in Schoonhoven. Wilt u ook uw auto op locatie afgeleverd hebben? Wij bieden dit geheel kosteloos aan op al onze occasions!


Heeft u onze nieuwe demo’s al gespot? Een luxe Volkswagen T-Cross Style met de zuinige en krachtige 1.0 TSI 115pk in combinatie met de DSG-7 automaat, heerlijke auto! En wat dacht u van de volledige elektrische ŠKODA CITIGOᵉ iV. iAuto.nl goes electric!