Favorieten

Veel gestelde vragen (FAQ)


Is iAuto.nl ook bereikbaar in de avond en in het weekend?
Wij zijn bereikbaar per telefoon, email en WhatsApp. Door de weeks tussen 08:00 uur en 22:00 uur en in het weekend tussen 09:00 uur en 18:00 uur. Op onze contact pagina vindt u al onze contactgegevens.

Heeft iAuto.nl een showroom?
Jazeker! Naast dat wij de mogelijkheid bieden een auto volledig online aan te schaffen, is het nog steeds mogelijk ons te bezoeken in onze showroom aan de Gelderlandhaven 2 Y in Nieuwegein. Wij willen u alle aandacht kunnen geven tijdens uw bezoek en werken daarom alleen op afspraak. Neemt u dus altijd eerst even contact met ons op voordat u onze kant op komt.

Hoe werkt het volledig online kopen bij iAuto.nl?
Wij hebben het volledig online kopen van een auto bij iAuto.nl stap voor stap uitgelegd op onze Online kopen pagina. Inclusief een korte animatiefilm.

Berekent iAuto.nl afleverkosten?
Nee, wij geloven in transparante prijsstelling. Onze verkoopprijzen zijn rijklaar en inclusief garantie.

Hebben de aangeboden auto’s standaard garantie?
Ja, sterker nog, veel van de door ons aangeboden auto’s zijn nog voorzien van fabrieksgarantie, vaak tot wel 5 jaar! Is de fabrieksgarantie van de aangeboden auto afgelopen, dan krijgt u altijd minimaal 6 maanden BOVAG garantie. Meer informatie over onze garantietermijnen en voorwaarden vindt u via onze Garantie pagina.

Kan ik een proefrit maken bij iAuto.nl?
Proberen is vanzelfsprekend. Een proefrit kan overtuigen. Proefrijden in de auto die je overweegt is bij ons altijd mogelijk, zelfs op locatie. Via onze Proefrit pagina vindt u alle informatie over een proefrit bij ons in de showroom of bij u op locatie.

Wat moet ik meenemen bij een proefrit?
Uw geldige Nederlandse rijbewijs. Bij een buitenlands rijbewijs moet u een dubbele legitimatie meenemen.

Kan ik mijn huidige auto inruilen?
Geen probleem, inruil is bij ons altijd mogelijk. Ook wanneer u volledig online een auto aanschaft. Hierbij hebben wij geen grenzen in de leeftijd van de auto en het aantal gereden kilometers. Als u ons bezoekt in de showroom en uw inruilauto meeneemt, dan kunnen wij u altijd direct een inruilvoorstel doen. Ook een goede indicatie per mail is altijd mogelijk. Via onze Inruilen pagina vindt u alle informatie.

Kan ik mijn auto financieren bij iAuto.nl?
Jazeker, iAuto.nl biedt u een financiering die is aangepast op uw auto. Dit doen wij voor zowel de particuliere als de zakelijke rijder. Via onze pagina Financieren vindt u alle informatie over het financieren van uw nieuwe auto bij iAuto.nl.

Kan ik mijn auto verzekeren bij iAuto.nl?
Jazeker, iAuto.nl heeft een tool op de website die u binnen een paar klikken per direct een aanbod van verschillende bekende verzekeraars in Nederland geeft. U kunt zelf vergelijken en direct een verzekering afsluiten. U vindt de tool op onze Verzekering pagina.

Wat is het verschil tussen een BTW en een Marge auto?
Als u een particulier bent dan is er geen verschil. BTW of Marge heeft alleen invloed voor een zakelijke rijder. Als zakelijke rijder heeft u bij een BTW auto nog de mogelijkheid de BTW terug te vorderen bij de belastingdienst na aankoop. In het geval van een Marge auto is dit niet meer mogelijk. Ons aanbod staat altijd inclusief de BTW geadverteerd tenzij uitdrukkelijk anders vermeldt.

Mijn vraag staat er niet bij?
U kunt uw vraag stellen via onze Ik heb een vraag pagina.